Náhodné recepty

Pařížsky salát

Pařížsky salát

registrace top-recept

registrace top-recept
Gastro akce
2017
Regionální muzeum čokolády
a marcipánu v Táboře

http://www.cokomuzeum.cz
..................................................................
Vítejte,
Uživatelské jméno:

Heslo:



[ ]
[ ]
[ ]
Bylinkové máslo Bylinkové máslo
Do změklého másla vmícháme najemno nakrájené bylinky, zakapeme citronovou šťávou, opepříme a osolíme. Do másla můžeme přidat i najemno nakrájenou naťovou cibulku. ,Je vynikající, jestliže ho nachystáme maximálně týden před grilováním! ,


Česnekové máslo Česnekové máslo
Do změklého másla v mícháme prolisovaný česnek a najemno nakrájenou petrželku a sůl. ,Pokud chystáte máslo jen pro sebe a máte malou spotřebu, dávkování si upravte. ,tip: místo petrželky dejte saturejku.


Kořeněné máslo Kořeněné máslo
Do změklého másla vmícháme lisovaný česnek a koření a osolíme. ,Chilli koření se postará o rychlou konzumaci nápojů! ,Nestojíte li o to, nahraďte ho jiným kořením. ,


1