Náhodné recepty

Zelný závin

Zelný závin

registrace top-recept

registrace top-recept
Gastro akce
2017
Regionální muzeum čokolády
a marcipánu v Táboře

http://www.cokomuzeum.cz
..................................................................
Vítejte,
Uživatelské jméno:

Heslo:



[ ]
[ ]
[ ]
Bombardino Bombardino
Postup přípravy receptu: , ,Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku. , ,V kastrůlku smícháme rum, mléko a koňak. Vše přivedeme k varu, ale nevaříme. Podle chuti osladíme. , ,Rozdělíme do sklenic, ozdobíme již připravenou šlehačkou a nastrouhanou čokoládou. ,


Vánoční hruškový punč Vánoční hruškový punč
Hrušky nakrájíme na kostky, přidáme hřebíček, skořici a trochu vody podusíme asi 5 minut až do změknutí hrušek. Povařené rozmixujeme na pyré. , Zalijeme hruškovým moštem a rumem ,


1