Náhodné recepty

CHEESECAKE PINA COLADA

CHEESECAKE PINA COLADA

registrace top-recept

registrace top-recept
Gastro akce
2017
Regionální muzeum čokolády
a marcipánu v Táboře

http://www.cokomuzeum.cz
..................................................................
Vítejte,
Uživatelské jméno:

Heslo:



[ ]
[ ]
[ ]
Zelní šneci
 
O receptu
 
Časová náročnost :
Porcí :
Autor :ales
Kategorie receptu :Chléb a pečivo
Datum receptu :13/02/2013 22:18:25
Zobrazeno :1324 x
Hlasováno:27 x
 
  72184170  
 
Suroviny
Těsto:
1 kvasnice
Špetka cukru
2 špetky mořské soli
1 kg polohrubé mouky
Trochu olivového oleje
Náplň:
½ kg zelí
1x papriková klobása
1 lžíce oleje
Sůl
Pepř
 
Postup
Náplň:
Na pánvičku dáme olej na který přidáme najemno nakrájenou klobásu kterou orestujeme. Po té přidáme zelí, které dochutíme solí a pepřem a podusíme.

Těsto:
Do velké mísy nalijeme hrnek teplé vody a přidejte do ní droždí a cukr. Míchejte pokud se cukr nerozpustí. Pak ji nechte 5 minut odpočinout. Dále vmícháme sůl, olej a mouku kterou přidáváme postupně tak aby vzniklo těsto které se bude snadno odlepovat od stěn mísy. Těsto dále hněťte na dobře pomoučené pracovní ploše nebo v mixéru, dokud nebude hladké a pružné. Těsto by mělo být měkké nemělo by se však lepit (hnětení 6-8 minut)

Čistou mísu vymažete olejem vložte těsto do ní a potřete povrch olejem a volně přikryjte mikrotenovou folií. Nechte kynout hodinu na teplém místě dokud objem nezdvojnásobí. Těsto pěstí stlačte dolů.

Rozdělte těsto na dvě části a každou z nich rozválejte, rovnoměrně posypte připraveným zelím. Zarolujte povrch potřete olejem a nakrájejte zhruba na 3- 4cm kousky. Šneky vložte do pekáče vedle sebe.

Pečte v troubě na 200˚C asi 25 až 30 minut než těsto začne zlátnout.
 
 
 
Ohodnoďte recept:


Komentáře