Náhodné recepty

RATATOUILLE

RATATOUILLE

registrace top-recept

registrace top-recept
Gastro akce
2017
Regionální muzeum čokolády
a marcipánu v Táboře

http://www.cokomuzeum.cz
..................................................................
Vítejte,
Uživatelské jméno:

Heslo:



[ ]
[ ]
[ ]
Přírodní vepřový řízek s bylinkovými brambory, petrželí a hruškou
 
O receptu
 
Časová náročnost :
Porcí :
Autor :ales
Kategorie receptu :Hlavní jídla
Datum receptu :23/11/2013 22:29:40
Zobrazeno :1352 x
Hlasováno:144 x
 
   
 
Suroviny
600g vepřové plece 700g brambor 2x petržel 2x hruška ½ dcl vody Sůl a pepř Marináda: hrst rozmarýnu 10 lžic olivového oleje šťáva z 1 citronu 2 stroužky česneku mořská sůl
 
Postup
Všechny suroviny na marinádu podrtíme v hmoždíři. Do vepřového masa vetřeme rozmarýnovou marinádu a dvě hodiny nechte odležet. Potom si předehřejte troubu na 220 ̊C. Petržel a hrušky omyjte a podélně překrojte na čtvrtiny a hrušek odstraňte jaderníky. Brambory oloupejte a nakrájejte na půlcentimetrové plátky. Důkladně je vysušte a položte na velký plech spolu s petrželí, hruškami a marinovanými plátky vepřového masa. Vše zalijte zbytkem marinády a vodou. Potom dejte plech do trouby a zhruba tři čtvrtě hodiny pečte.
 
 
 
Ohodnoďte recept:


Komentáře