Náhodné recepty

Dort Kilimanjaro

Dort Kilimanjaro

registrace top-recept

registrace top-recept
Gastro akce
2017
Regionální muzeum čokolády
a marcipánu v Táboře

http://www.cokomuzeum.cz
..................................................................
Vítejte,
Uživatelské jméno:

Heslo:



[ ]
[ ]
[ ]
BE – BE řezy
 
O receptu
 
Časová náročnost :
Porcí :
Autor :Stáňa
Kategorie receptu :Moučníky
Datum receptu :15/06/2012 19:22:08
Zobrazeno :1087 x
Hlasováno:48 x
 
   
 
Suroviny
150g cukru
4 vejce
100g polohrubé mouky
½ prášek do pečiva
Pomalu upéct

Krém:
1l mléka
3 vanilkové pudingy
100g másla
Cukr dle chuti

Poleva:
250g cukr moučka
100g másla
3 PL kakaa
3 PL vody (mléka)
 
Postup
Postup
Troubu předehřejeme na 180⁰C. Oddělíme vaječné bílky od žloutků. Z bílků ušleháme tuhý sníh, postupně do něj za stálého míchání přisypáváme tenkým pramínkem cukr s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva . Přidáme žloutky a také vmícháme s . Na bílkovou hmotu prosijeme mouku a opatrně zapravíme. Formu dobře vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.
Teplý krém nalít na vlažný korpus, poklademe BE –BE , polijeme polevou.
 
 
 
Ohodnoďte recept:


Komentáře